de drie domeinen

 

 

 

 

 

 afb_glas1_dedriedomeinen

Teamtraining Kwaliteit in Management

 


Kwaliteit in management is een teamtraining voor teams, die hard toe zijn aan een professionaliseringsslag met elkaar. In deze training wordt Management Drives als instrument voor ontwikkeling ingezet. Afhankelijk van de vraagstelling is het een 1-daagse of 2-daagse training, welke op een locatie bij u in de buurt gehouden kan worden.

Wij prikkelen deelnemers om na te denken over zichzelf. Zo krijgen zij nieuwe inzichten en een andere kijk op hun individuele en teamvraagstukken. Zij zijn in staat om niet alleen hun eigen belangen te zien, maar ook die van collega’s, leidinggevende, baas, opdrachtgever. De focus ligt op een goede communicatie, verantwoordelijkheden en concrete afspraken over resultaten.

In welke situaties kan de training ‘Kwaliteit in Management’ zinvol zijn?

·       Medewerkers zijn ontevreden en bedrijfsresultaten staan onder druk.

·       Klant is ontevreden over de dienstverlening. Er wordt heel hard gewerkt, zelfs       overgewerkt, maar deadlines worden niet gehaald.

·       Er is een reorganisatie, het team moet hetzelfde werk met minder mensen doen.

        Van tijd tot tijd loopt de spanning in het team op en het is lastig om ‘de vinger           op de zere plek te krijgen’.

Waarom kiest u voor ons?

Onze ervaring is relevant en de dienstverlening is professioneel. De noodzakelijke verbinding met de dagelijkse praktijk wordt gemakkelijk gemaakt. De trainingen zijn intensief en interactief. Het is een combinatie van team coaching en persoonlijke coaching. Vraagstukken waar het echt om gaat, komen aan de orde. Onze aanpak is persoonlijk en maatwerk. Uw mensen komen zelf met verbetervoorstellen. Resultaten zijn concreet en zichtbaar. De kosten transparant.

Wat levert het u op?

Wij zorgen ervoor, dat samen werken weer echt samenwerken wordt. Wij pakken de problematieken werkelijk aan en zorgen ervoor dat uw medewerkers weer gemotiveerd zijn om werk te doen ondanks de vraagstukken die er spelen. Vanuit een gemeenschappelijke visie, een heldere strategie en commitment worden afspraken gerealiseerd. Uw medewerkers staan voor kwaliteit van hun werk en stralen dat ook uit. Als team voelen zij de uitdaging om gezamenlijke doelstellingen op een professionele wijze te realiseren.


 

Interesse?

Bel voor een afspraak  06 29595959 of mail naar

info@dedriedomeinen.nl