de drie domeinen


 


 

 

"In mijn nieuwe managementbaan was ik op zoek naar wegen om ander gedrag te laten zien. Coaching door Anne heeft opgeleverd, dat ik inzicht kreeg in mijn overtuigingen, die in het verleden wellicht zinvol waren, maar niet meer hielpen in mijn nieuwe managersrol.

Door Anne's  manier van vragen stellen en het geven van praktische, bruikbare adviezen was ik in staat om mijn overtuigingen bij te stellen. Het effect is, dat ik minder direct reageer, vragen stel, empathie kan tonen en rustiger op mijn collega's overkom." 

manager zorgdienstverlening, zorgverzekeraar

 

 

Loopbaan coaching

Loopbaan coaching betreft vraagstukken in het kader van carrière, arbeid en verzuim, zoals: carrièreplanning, outplacement, burn-out & re-integratie.

Dit zijn individuele maatwerktrajecten. Natuurlijk kunnen er ook trajecten ontwikkeld worden voor teams, afdelingen, die willen inkrimpen of juist willen uitbreiden.

  

Loopbaanwandeling

  • Hebt u vragen over een volgende stap in uw carrière?
  • Bent u  op zoek naar echt plezier in uw werk?
  • Wordt het tijd dat anderen uw talenten ook zien?
  • Zoekt u  een andere werkgever?
  • Zoekt u een persoonlijke coach?

 
Wandel op een natuurlijke manier door je loopbaan

Ik nodig ik u uit voor een loopbaanwandeling. Wandelend door een mooie omgeving kunnen we het samen hebben over uw loopbaan, wat u bezig houdt en welke antwoorden u zoekt. De wandeling wordt op culinaire wijze afgesloten.