de drie domeinen

 

 

"In mijn nieuwe managementbaan was ik op zoek naar wegen om ander gedrag te laten zien. Coaching door Anne heeft opgeleverd, dat ik inzicht kreeg in mijn overtuigingen, die in het verleden wellicht zinvol waren, maar niet meer hielpen in mijn nieuwe managersrol.

Door Anne's  manier van vragen stellen en het geven van praktische, bruikbare adviezen was ik in staat om mijn overtuigingen bij te stellen. Het effect is, dat ik minder d

 

irect reageer, vragen stel, empathie kan tonen en rustiger op mijn collega's overkom." 

manager zorgdienstverlening, zorgverzekeraar

 

 

Persoonlijke coaching

Als persoonlijk coach bied ik u als ondernemer, manager, directeur de mogelijkheid om in persoonlijke gesprekken in alle vertrouwelijkheid te praten over werk en leven.

In alle rust kunnen onderwerpen besproken worden, waar u in de waan van de dag niet zo snel aan toe komt, maar die wel belangrijk zijn, die spelen in uw achterhoofd, waar u zorg om hebt en wellicht niet zo snel met mensen in uw directe omgeving bespreekt.

Het resultaat kan zichtbaar en voelbaar zijn: opluchting, alleen het uiten kan al opluchting geven helder zicht op de situatie en uw eigen rol hierin handvatten voor concrete acties.


Executive coaching

Executive coaching heeft betrekking op het coachen van het management op vraagstukken rondom strategie, leidinggeven, loopbaan, versterking van positie en persoonlijk functioneren. Deze vorm van coaching is met name geschikt voor management en directies van grote bedrijven.
klik hier voor meer informatie over executive coaching


Business coaching

Business coaching betreft vraagstukken rond ondernemen, marketing & sales, samenwerken, opvolging en hoe effectief leiding te geven aan het eigen bedrijf. Deze vorm van coaching is met name bedoeld voor ondernemers en bedrijfseigenaren binnen het midden- en kleinbedrijf.

Voorbeelden: balans werk/prive, toekomst van het bedrijf, communicatie, die beter kan, personele problematieken, aansturing van medewerkers.
klik hier voor meer informatie over business coaching


Performance coaching

Performance coaching is een manier van coachen, die gericht is op het ontwikkelen van individuele competenties en het verbeteren van de persoonlijke performance (mental coaching).
klik hier voor meer informatie over performance coaching


Life coaching

Soms loop je vast in je relatie of je werk. Je wilt verder, maar weet niet goed hoe. Om meer inzicht te krijgen in je eigen talenten, carriere en leven kunnen tijdens life coaching de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • balans tussen werk en prive
  • zingeving
  • persoonijke ontwikkeling
  • relaties

klik hier voor meer informatie over executive coaching
 

Spiegelgesprek

Een spiegelgesprek is een bijzonder coachingsvorm. Het is een snelle en proactieve manier om loopbaanvraagstukken, problemen, toekomstperspectieven en andere wensen van medewerkers tijdig te onderkennen.
Dit houdt personeel gemotiveerd, wat essentieel is voor het succes van een onderneming. Ontevreden medewerkers werken minder efficiƫnt, hebben een grotere kans om ziek te worden of gaan op zoek naar een andere baan. Gemotiveerde medewerkers leveren daarentegen goed werk, zullen minder vaak verzuimen en leveren een positieve bijdrage aan de doelstellingen van uw bedrijf.
klik hier voor meer informatie over spiegelgesprek