de drie domeinen

 

 

 


"Ik maakt een forse stap in mijn loopbaan. Werd directeur van een nieuw op te zetten servicecentrum. Ik was er zo op gefocussed dit goed te doen, dat het werkplezier verdween.

Anne hielp me. Door haalbare doelen te formuleren en te leren reele eisen aan mijzelf te stellen. Met humor en relativering spiegelde ze. Ook leerde ze me beter naar mezelf te kijken. Ik kon weer ruimte en plezier ervaren en zo was ik weer effectief in mijn werk. Want daar was het tenslotte om begonnen....."

directeur GGZ organisatie

 

 

De Drie Domeinen

De weg naar succes

Groei, ontwikkeling en verandering zijn onontkoombaar op de weg naar succes.
Een complex proces, dat voor uw organisatie en uw medewerkers niet alleen
maar een waarneembare impact heeft. Het zijn vaak de bijkomende emoties die versnellend of juist remmend kunnen werken. Het succesvol managen van veranderingstrajecten doet een sterk beroep op uw persoonlijk leiderschap. Een goed leider kent zichzelf en blijft zich ontwikkelen. 

 

Coaching, intervisie & HRM consultancy

Om de groei en ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers te inspireren en motiveren, heb ik de beschikking over verschillende vormen van dienstverlening. Zoals personal coaching: begeleiding in een gelijkwaardige één op één situatie. Kleine groepen gelijkgestemde managers en professionals begeleid ik in intervisietrajecten, waarin ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Daarnaast kan ik als interim HRM adviseur meedenken en meedoen als het gaat over specifieke personeelsvraagstukken, zoals ontwikkeling en implementatie HRM beleid, organisatie- en functieontwikkeling, personeelsinstrumenten,  arbeidscontracten, teamvorming en conflictbemiddeling.