de drie domeinen

 

 

 

 

 

 

grijzevlak_home.png 

 

 

Geinteresseerd?

Bel me gerust voor meer
informatie: 06 29595959


undefined

Anne Heppe
De Drie Domeinen

coaching & consultancy

Wie is Anne?
 

Een sabbatical waarin ik een reis door Zuidoost-Aziƫ maakte, betekende een
omslag in mijn leven en werk. Na terugkomst besloot ik verder te gaan in het vakgebied waar mijn hart lag en ligt: personeel & organisatie. Ik verdiepte me
met een boeiende reeks opleidingen op het gebied van bedrijfskunde, personeels-management & organisatieontwikkeling, coaching, loopbaanbegeleiding en intensieve trainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. In 1992 vestigde ik me als zelfstandig ondernemer. Sindsdien heb ik heb ik opdrachten uitgevoerd in de rol van interim manager HRM, senior HRM-adviseur, loopbaanbegeleider, mobiliteitsmanager, personal coach, team coach zelfsturing, het begeleiden van management teams en procesbegeleider. Daarnaast werk ik als intervisor.  
 

 

Bewustwordingsproces

Integratie van denken, voelen en handelen staat bij mij centraal. Zelfreflectie is
het startpunt en van daaruit begeleid en stuur ik het bewustwordingsproces. Ik prikkel mensen om over zichzelf na te denken, en ga net zolang door tot we bij de kern zijn. Zelfkennis is belangrijk en geleidelijk wordt de verder uit te zetten koers voor leven en/of loopbaan duidelijk. Mijn aanpak werkt verrassend en verhelderend en leidt tot nieuwe inzichten en een andere kijk op situaties. Ik communiceer open en duidelijk, wat soms confronterend kan zijn. Maar altijd vanuit een sfeer waarin veiligheid en vertrouwen voorop staan en met liefdevolle aandacht voor het individu. Niet alleen integriteit, respect en kwaliteit, maar ook creativiteit en humor zijn voor mij sleutelbegrippen.